Friday, February 7, 2014

A eshte e mundur?

E dija qe nje dite do te pendohesha qe te lash aq shume pas dore. Nje dite, do te kerkoj te kthehem pas ne kohe dhe te te kushtoja gjithe vemendjen qe ke merituar, ose me shume se aq. Duhet te kthehem pas te te shpjegoj me vepra se sa i rendesishem je, sa me duhesh ne jeten time, sa me ty mund te bej githçka kam enderruar.

Je i pazevendesueshem, dije! Aq shume sa vendin tend tashme s'po di ta mbylle askush, aq sa kohen tende nuk mund te ma shperbleje asnje, rendesine tende nuk mund ta gjej askund. Do doja t'i beja gjerat ndryshe, besome, por nuk dija! Ndersa tani e ndiej qe nuk je ti ai qe me mungon me shume, se ti je prane çdo kohe (kaq i mrekullueshem arrin te jesh!!!), por eshte koha qe zhduket mes nesh ajo qe me frikeson sepse s'do te kthehet kurre...

Une dua me ty shume kohe, a eshte e mundur?

No comments:

Post a Comment