Sunday, April 14, 2013

Une, Eva


Ndodhem ne kopshtin ku mekati ndodhi
E njejte dhe une si ne historira,
Midis zgjedhjes per njeren apo tjetren rruge,
Midis arsyes nga njera ane dhe anes tjeter, deshira.

E gatshme per te rrezikuar, duke e mireditur
Por mosbesuese ndaj fatit qe me vone do te vije
Ne dileme, po e pushtuar brenda nga tundimi
Duke pritur per dike qe nder flake te me shtije...

Do denohem. E di!
Do me quajne Eva
Tradhetare do me flasin se e meritoja.
Do i degjoj ama, dhe do u pergjigjem po u desh puna

Do u them: Mollen ta kafshoja, vete doja!

No comments:

Post a Comment